Tutustu Ruokiimme
Perjantaina tarjolla on myös illallista klo. 14.00-20.00 (keittiö klo. 19.00). Olemme avoinna myös sunnuntaisin klo 13.00-16.00. Lauantaisin toimimme tilausravintolana.
A’la Carte
Tarjoilemme ravintolamme klassikkoannoksia ja vaihtuvia annoksia. Käytämme runsaasti lähiraaka-aineita ja sesongin herkkuja.
Alkuun
Kylmäsavustettua kuhaa ja piparjuurta
Ankkaterriiniä ja viikunaa
Tattikeittoa
Pääruuaksi
Päivän kalaa ja kasviksia
Naudan ulkofileetä ja madeirakastiketta
Ylikypsää karitsaa ja juuresterriiniä
Jälkiruuaksi
Kirsikkaclafoutista ja jäätelöä
Crème brûlée ja sorbettia
Pääruoka 32€ / Kaksi ruokalajia 42€ / Kolme ruokalajia 52€
Lihojen alkuperämaa Suomi ellei toisin mainita. Ruokamme on lähtökohtaisesti laktoositonta ja gluteenitonta ellei toisin mainita.
Tuottajamme
Hyödynnämme ruoissamme paljon lähituottajien raaka-aineita. Kalat tulevat lähijärvistä ja sienet sekä marjat lähimetsistä. Osa raaka-aineista on itse kerättyjä ja kasvatettuja, kuten kukat ja yrtit.