Tutustu Ruokiimme

Perjantaina tarjolla on myös illallista klo. 14.00-20.00 (keittiö klo. 19.00). Olemme avoinna myös sunnuntaisin klo 13.00-16.00. Lauantaisin toimimme tilausravintolana.

A’la Carte

Tarjoilemme ravintolamme klassikkoannoksia ja vaihtuvia annoksia. Käytämme runsaasti lähiraaka-aineita ja sesongin herkkuja.

Alkuun

Kylmäsavustettua kuhaa ja piparjuurta
Ankkaterriiniä ja viikunaa
Tattikeittoa

 

Pääruuaksi

Päivän kalaa ja kasviksia
Naudan ulkofileetä ja madeirakastiketta
Ylikypsää karitsaa ja juuresterriiniä

 

Jälkiruuaksi

Kirsikkaclafoutista ja jäätelöä

Crème brûlée ja sorbettia

Pääruoka 32€ / Kaksi ruokalajia 42€ / Kolme ruokalajia 52€

Lihojen alkuperämaa Suomi ellei toisin mainita. Ruokamme on lähtökohtaisesti laktoositonta ja gluteenitonta ellei toisin mainita.

Tuottajamme

Hyödynnämme ruoissamme paljon lähituottajien raaka-aineita. Kalat tulevat lähijärvistä ja sienet sekä marjat lähimetsistä. Osa raaka-aineista on itse kerättyjä ja kasvatettuja, kuten kukat ja yrtit.